O fată din Dallas şi-a dat în judecată liceul şi a câştigat 9,2 milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătorii i-au dat câştig de cauză fetei
Judecătorii i-au dat câştig de cauză fetei

O liceană din Statele Unite şi-a dat în judecată instituţia în care învăţa, după ce a fost ameninţată că va fi dată afară pe motiv că avea o relaţie nepotrivită cu profesorul său de istorie.

În urmă cu doi ani, fata de 16 ani a început o relaţie cu profesorul său, care avea 34 de ani, iar la 7 luni după ce au început să iasă împreună toată lumea a aflat de relaţia lor. Cei doi au fost prinşi de poliţie în timp ce făceau sex într-o maşină, iar directorul Şcolii Episcopale din Dallas, acolo unde învăţa fata, i-a dat un ultimatum minorei: ori se mută în altă parte, ori va fi exmatriculată.

Părinţii fetei au fost revoltaţi de decizia directorului, deoarece ei considerau că fata lor trebuia tratată ca o victimă hărţuită sexual şi nu culpabilizată pentru gestul făcut, anunţă Yahoo. Aceştia au decis să acţioneze în judecată şcoala, iar după un proces care a durat doi ani au câştigat şi trebuie să primească 9,2 milioane de dolari din partea instituţiei, pentru daune morale provocate fetei şi familiei acesteia.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite