Cele mai celebre ultime cuvinte ale condamnaţilor la moarte: „Aş prefera să fiu la pescuit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jimmy Glass
Jimmy Glass

Condamnaţii la moarte au întotdeauna voie la o ultimă masă, la alegere, dar şi la o ultimă declaraţie. De cele mai multe ori, aceste declaraţii sunt surprinzătoare.

Vă prezentăm mai jos un top al celor mai celebre ultime cuvinte ale condamnaţilor la moarte:

„Mă voi întoarce ca în Independence Day. Exact ca în film, cu marea navă-mamă" - această declaraţie îi aparţine lui Aileen Wuorno, care a fost executată după ce a ucis şase bărbaţi despre care a spus că vroiau să o violeze.

„Hai Raiders" - Robert Charles Corner a rostit aceste cuvinte înainte de a fi executat pentru că a ucis un bărbat şi a violat o femeie. Mesajul lui este un îndemn la performanţă, adresat echipei de fotbal american Oklahoma Raiders.

„Hai să-i dăm drumul, oameni buni! Închideţi şi încărcaţi! Nu e viaţa un rahat?" - Ultimele vorbe ale lui G.W Green au fost unele mobilizatoare, el fiind condamnat la moarte pentru că a omorât un ofiţer care se ocupa de delicvenţa juvenilă.

„Aş prefera să fiu la pescuit" - Jimmy Glass a fost executat deoarece, în noaptea de Crăciun, a jefuit şi ucis un cuplu de bătrâni. Ultimele sale cuvinte au fost de o sinceritate rară.

„Pupaţi-mă în fund" - Acestea au fost ultimele cuvinte ale lui John Wayne Gacy, poreclit „Ucigaşul clovn". El a ucis şi torturat nu mai puţin de 33 de bărbaţi, iar porecla îi vine de la faptul că obişnuia să se îmbrace în costume de covn şi să distreze copiii la petreceri.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite