VIDEO Bill Gates, despre Steve Jobs: „A spus multe lucruri frumoase despre mine, dar şi lucruri dure“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarul Bill Gates, care este fondatorul companiei Microsoft, a vorbit despre Steve Jobs, fostul CEO al Apple, afirmând că îl respectă foarte mult pe acesta şi că au lucrat împreună.

Gates a spus că l-a ajutat pe Jobs să creeze Mac-ul şi că Microsoft a creat software-ul esenţial pentru el. Deşi fostul şef de la Apple l-a caracterizat pe Gates ca fiind un om lipsit de imaginaţie, omul de afaceri nu a vrut să răspundă acestor acuze. „Am lucrat împreună cu Steve pentru a crea Mac. Am avut mai mulţi oameni la proiect, dar noi am creat software-ul esenţial pentru el. În cursul celor 30 de ani în care am lucrat împreună a spus multe lucruri frumoase despre mine, dar şi lucruri dure. Îl respect pe Steve, nimic din ce a spus nu mă deranjează", a declarat, pentru ABC, Bill Gates.

Fondatorul Microsoft a adăugat că Steve Jobs a fost deranjat de faptul că Microsoft a reuşit să facă volume atât de mari de vânzări şi ăi considera pe cei care lucrau la această companie ca fiind „băieţii răi“. „De câteva ori s-a confruntat cu problema legată de faptul că produsele Apple erau plasate premium ca preţ, astfel încât exista pericolul să nu reziste în piaţă", a încheiat Gates.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite