VIDEO Drog sau cafea? A apărut AeroShot, cafeaua inhalabilă denumită „drog de club“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A apărut AeroShot, cafeaua inhalabilă, denumită „drog de club“
A apărut AeroShot, cafeaua inhalabilă, denumită „drog de club“

O companie americană urmează să lanseze pe piaţa din Statele Unite un nou produs, denumit AeroShot, care poate oferă cofeină inhalabilă sub formă de pudră şi poate fi garanţia unei nopţi pline de energie.

Cu toate că un astfel de produs ar fi bun pentru persoanele care muncesc până târziu sau pentru cei care se trezesc devreme, spotul de promovare se adresează în special tinerilor, care pot avea astfel nopţi de neuitat. Fiecare doză de AeroShot conţine 100 mg de cofeină, aproape cât o cană de cafea, iar producătorii se laudă că nu există niciun pericol pentru sănătate.

În schimb, doctorul şi totodată senatorul Charles Schumer afirmă că noul produs este un pericol pentru adolescenţi şi îl denumeşte „drog de club“. Mai mult, şi unii profesori de la Universitatea din Florida spun că AeroShot poate fi periculos, deoarece poate ajunge pe mâinile persoanelor foarte tinere, care pot avea astfel grave probleme de sănătate.

O doză de AeroShot va costa trei dolari şi se va găsi, începând de săptămâna viitoare, în magazinele din New York şi Boston.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite