VIDEO Cât rezistă o bicicletă pe străzile din New York până să fie furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania americană Red Peak a făcut un experiment inedit, dorind să vadă ce se întâmplă cu o bicicletă dacă este lăsată, timp de un an, într-un cartier select din New York.

Realizatorii experimentului au cumpărat o bicicletă complet echipată, cu faruri, claxon, un coş pentru alimente şi un bidon de apă, pe care au legat-o de un stâlp, la 1 ianuarie 2011. Cei de la Red Peak au decis să se întoarcă în fiecare zi în locul în care au lăsat bicicleta, pentru a o fotografia. Americanii au realizat un colaj din fotografiile realizate, pe care l-au transformat într-un filmuleţ şi l-au urcat pe YouTube.

Surprinzător, bicicleta a rămas neatinsă timp de 100 de zile, iar după 182 de zile a dispărut bidonul de apă şi după 223 de zile i-a fost furat lanţul. Apoi, în fiecare zi a mai dispărut câte o bucată din bicicletă, astfel încât în ziua 270 bicicleta nu a mai fost găsită. Cu toate că bicicleta a rezistat timp de nouă luni, cei de la Red Peak afirmă că zvonurile sunt adevărate şi New York-ul este un oraş plin de hoţi.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite