VIDEO Turn de 65 de etaje, construit sub pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi arhitecţi ai firmei BNKR Arquitectura, din Mexico City, au gândit un proiect inovator, pentru a nu strica planul arhitectural al oraşului. Aceştia vor să construiască sub pământ un turn care va avea 65 de etaje şi forma unei piramide inversate, pentru a permite accesul luminii naturale.

Arhitecţii au ajuns la această concluzie din cauza problemelor pe care le au de obicei cu administraţia oraşului, care are un cod strict în ceea ce priveşte construcţiile, anunţă The Huffington Post. Deşi poate s-ar fi contrat din nou, administraţia nu s-a putut împotrivi, deoarece proiectul se încadrează în planul arhitectural al oraşului, deoarece nu se va schimba cu nimic aspectul localităţii.

Deoarece legislaţia locală nu permite construirea clădirilor mai înalte de opt etaje, acest turn ar putea oferi spaţii importante pentru operatorii economici care vor să-şi desfăşoare activitatea în Mexico City. Structura ar urma să fie construită în piaţa centrală a oraşului, iar la primele etajevor fi amenajate magazine şi un muzeu, la ultimele etaje fiind birouri.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite