Topul ţărilor în funcţie de numărul de utilizatori Facebook. SUA ocupă primul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai recente date oferite de checkfacebook.com arată că SUA sunt lider absolut pe reţeaua de socializare Facebook, după numărul de utilizatori, fiind urmate de ţări la care nu s-ar fi gândit nimeni.

Americanii şi-au făcut peste 150 de milioane de conturi pe Facebook, mai multe decât următoarele patru ţări la un loc. Locul al doilea în top a fost ocupat de Indonezia, care are 41,7 milioane de utilizatori, iar pe locul al treilea s-a situat India, cu 41,3 milioane de conturi.

Următoarele ţări sunt Brazilia, cu peste 35 de milioane de conturi, şi Mexic, ţară în care există aproximativ 30 de milioane de utilizatori Facebook. Printre ţările cu cei mai puţini utilizatori Facebook se regăseşte şi România, unde există peste patru milioane de conturi.

Dacă vorbim despre crearea de noi conturi din ultima săptămână, francezii sunt lideri, cu peste 1,58 milioane de noi utilizatori pe reţeaua de socializare, fiind urmaţi de Ecuador, acolo unde au fost înregistrate, în ultima săptămână 1,5 milioane de noi persoane.

În schimb, cei de la Pingdom Web aucalculat cât la sută din populaţia ţărilor foloseşte Facebook-ul. În acest top Cipru s-a aflat pe primul loc, procentajul celor care folosesc reţeaua de socializare fiind de 69%. Pe locul al doilea s-a aflat Hong Kong, cu un procentaj de 53%, iar locul al treilea a fost ocupat de Chile, 52% din populaţia ţării folosind Facebook-ul. În acest top, SUA s-au aflat abia pe locul al şaptelea, cu un procentaj de 50%.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite