Şi astrele sunt în ton cu moda!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi astrele sunt în ton cu moda
Şi astrele sunt în ton cu moda

Stilul vestimentar depinde foarte mult de caracterul tău. Şi cum acesta din urmă este influenţat de ziua în care te-ai născut, astrele îţi vin în ajutor când vine vorba de a-ţi alege vestimentaţia potrivită. Iată ce haine se potrivesc zodiei tale!

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dinamică şi discretă, îţi place ceea ce este practic, uşor de îngrijit şi de asortat. Să petreci ore în şir gândindu-te ce ţi s-ar potrivi? Nu este stilul tău! Ţi se potrivesc topurile şi blugii pe care îi poţi îmbrăca repede. Nu poţi suporta hainele pompoase de muselină şi culoarea roz. Când vrei să te pregăteşti de ceva special te îndrepţi către obiectele vestimentare care atrag atenţia şi te pun în evidenţă.

Culori preferate: roşu, negru.
Elementele preferate: cizmele şi genţile mari care ies în evidenţă.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Eşti foarte stilată, ai o obsesie şi un talent aparte de a arăta fabulos! Ştii care sunt calităţile fizice de care dispui şi îţi ascunzi cu uşurinţă defectele. Nu-ţi place să porţi neapărat ceea ce este la modă, ci „piesele" care adaugă prospeţime şi eleganţă felului în care te prezinţi în faţa privitorilor. Te atrag accesoriile delicate şi-ţi vin bine rochiile care se mulează pe corp, bluzele transparente şi vaporoase, precum şi pantalonii office.

Culori preferate: roz, somon, piersică, mov, verde, turcoaz.
Elementele preferate: rochii scurte, detalii feminine: bijuterii şi coafuri elegante, ţinută într-o singură culoare.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Toată lumea din jur se întreabă cum de poţi emana atât de multă prospeţime. Cum ai reuşit? Te-ai reinvemtat de-a lungul timpului, ai căutat să fii la modă şi să aduci mereu ceva nou felului în care te îmbraci. Porţi haine practice şi moderne, care nu costă mulţi bani şi nici nu trebuie să stai luni în şir prin magazine ca să le găseşti. Te încântă contrastele şi preferi fustele mini de blugi şi tricourile vesele.

Culori preferate: verde şi argintiu.
Elementele preferate: geantă de umăr, imprimeurile şi culorile strălucitoare.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Îţi place să fii relaxată şi atrăgătoare în acelaşi timp. Oricum te-ai asorta, eşti mereu în centrul atenţiei şi ai o atitudine care te face sexy în orice ipostază.Rochiiledin materiale uşoare, în bleumarin sau negru, din muselină sau tul, îţi pun formele în evidenţă. Bijuteriile de argint, perlele, lenjeria fină şi eşarfele delicate sunt binevenite în dressingul tău.

Culori preferate: alb, negru, gri, bej, albastru, mov.
Elementele preferate: pantofi confortabili, pantaloni de satin, mănuşile de iarnă.

Citeşte mai multe pe clickpentrufemei.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite