Se recomanda „prinţul Barlow“, dar fura milioane de dolari de la stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numele adevărat al lui Joel Barlow este Hohepa Morehu-Barlow
Numele adevărat al lui Joel Barlow este Hohepa Morehu-Barlow

Joel Barlow, un neozeelandez care locuia în Australia, a reuşit să strângă o adevărată avere după ce a furat de la stat, timp de trei ani, peste 15 milioane de dolari.

Unul dintre cele mai importante cazuri de fraudă din istoria Australiei este pe punctul de a fi rezolvat, după ce un bărbat care lucra în sistemul medical şi a furat câteva milioane de dolar ide la stat a fost prins. Barlow ducea o viaţă luxoasă şi se prezenta în cercurile de prieteni ca fiind un prinţ din Tahiti, iar cu banii furaţi şi-a cumpărat maşini de lux, apartamente şi organiza chiar şi petreceri „stropite“ cu şampanie foarte scumpă.

Autorităţile australiene l-au anchetat pe bărbat şi anul trecut, dar nu au găsit nicio probă împotriva lui, faptul care le-a atras din nou atenţia poliţiştilor fiind faptul că bărbatului i-au intrat în cont 11 milioane de dolari în doar o săptămână, anunţă BBC. Numele adevărat al lui Joel Barlow este Hohepa Morehu-Barlow, iar un reprezentant al poliţiei a afirmat că acesta a fost prins într-o suburbie din Brisbane, după ce a fost urmărit tot weekendul. Cu toate că mai multe milioane de dolari i-au fost confiscate bărbatului, acuzaţiile împotriva sa nu au putut fi încă dovedite.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite