Românii au început să-şi scoată la vânzare prietenii de pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg
Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg

Trei utilizatori români de Facebook, unul din Abrud, unul din Orşova şi unul din Iaşi, s-au decis să facă bani de pe urma celebrei reţele sociale şi au postat anunţuri ciudate pe site-ul de vânzări Okazii.

Cei trei români se laudă că userii scoşi la vânzare sunt 100% reali şi nu sunt doar din România. Iată mai jos mesajele postate de cei trei:

Vand fani facebook ROMANIA

Sunt aceste Fani garantati?
Da! Vă rugăm să reţineţi că acestia sunt fani 100% garantat, şi nu doar invitaţii. Numărul de fani pe care il cumpăraţi de la noi este numărul minim de fani pe care il veţi primi, plus cate zeci, sute - depinde de numarul cerut.

De ce aş dori să cumpăr Fani Facebook?
Utilizarea social media poate fi una dintre cea mai eficienta modalitate de a interacţiona cu potenţiali clienţi. Noi o sa va creştem numărul de persoane interesate de brand-ul dumneavoastra! Cu cat mai mulţi fani ai paginii dumneavoastră, cu atât mai mulţi viitori clienţi.

Când voi avea aceşti fani pe pagina mea?
Toate comenzile vor incepe în decurs de 24 de ore, şi finalizate în termen de 2-30 de zile (depinde de comanda)
TOTI FANII SUNT DIN ROMANI!

1000 de fani - 250 RON

2500 de fani - 650 RON

5000 de fani - 1100 RON

10.000 de fani - 2000 RON

Pentru comenzi mai mari, putem negocia. Plata se face prin Transfer Bancar sau Paypal."

Românii au început să-şi scoată la vânzare prietenii de pe Facebook

Vand 1000 de fani facebook

Oferim 1000 de fani pe facebook pentru afacerea ta.Pentru comenzi mai mari de 1000 de fani licitati si discutam.Dau calificativ negativ daca licitati aiurea.

Precizez ca totii fani sunt 100% Useri reali de pe facebook.

Oferim deocamdata fani Globali.Ce inseamna asta? Fani Globali inseamna useri care va vor da like la pagina dumneavoastra nu sunt din Romania deocamdata nu putem oferi fani doar din Romania."

VAND Fani/Likeuri pe Facebook

Ai un magazin, un produs, sau orice despre care vrei sa afle toata lumea? Atunci ai nevoie de multi utilizatori care sa te cunoasca. Alege cea mai buna reclama: FACEBOOK. Oferim likeuri reale de la ROMANI. Pretul afisat este pentru 1000 likeuri. Nu mai investii in publicitate fara rezultate. Fanii ii vei avea mereu, la publicitate azi da click maine uita de tine, dar banii tai s-au dus.

Licitezi doar daca esti 100% doritor sa cumperi.

PRETUL ESTE NEGOCIABIL!"

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite