Povestea tinerei care deţinea milioane de euro, dar a rămas lefteră peste noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sasha Young, o tânără de 17 ani din Marea Britanie, a avut parte de o experienţă de viaţă pe care cu siguranţă nimeni nu şi-o doreşte. Fata a avut parte în copilărie de tot ce şi-a dorit şi a locuit într-o casă de 16 milioane de euro, iar acum nu mai are niciun cent.

Tânăra este fiica unui milionar englez, dar a avut un şoc la o vârstă destul de fragedă. Cei doi părinţi ai săi nu se mai înţelegeau şi au decis să pună capăt realţiei lor, Sasha rămânând la mama ei. Astfel, cele două femei au trebuit să se mute din casa luxoasă într-un apartament închiriat din Londra, iar fetiţa care până nu demult ducea o viaţă de prinţesă a fost nevoită să se adapteze la o lume cu care nu era obişnuită. „Aveam o viaţă frumoasă în trecut. În fiecare an, tata îmi făcea cadou un ceas Cartier şi o poşetă Louis Vuiton. Nu mă deranjeză că situaţia s-a schimbat, văd o altă latură a vietii. Acum apreciez familia şi prietenii, nu ceea ce posed. Sunt o persoană mai puternică, mai bună. Este greu, dar trebuie să ne descurcăm", a spus britanica.

Sasha a avut de suferit în urma despărţirii părinţilor săi chiar din cauza tatălui ei, care a afirmat la divorţ că este falit, după câteva investiţii neinspirate. Acesta nu a putut să dovedească în instanţă cele afirmate, dar totuşi averea de câteva sute de milioane de euro a rămas la el. „Simt că el ne-a furat vaţa, mă pedepseşte pe mine şi implicit pe Sasha", a spus mama tinerei despre fostul ei soţ.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite