FOTO Povestea căţelului Boo, cel mai simpatic patruped din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boo
Boo

Boo, cel mai drăguţ căţel din lume, i-a cucerit pe utilizatorii Facebook şi a reuşit să adune aproape două milioane de fani pe pagina sa de pe reţeaua socială.

Patrupedul din rasa pomeranian are cont pe Facebook de doi ani, iar utilizatorii au fost atraşi de contul acestuia datorită pozelor şi filmuleţelor postate pe pagină de către stăpâna din Statele Unite a lui Boo.

Boo are 5 ani şi a devenit atracţia principală a vedetelor de la Hollywood, Khloe Kardashian postând pe blogul ei o poză cu faimosul căţel, iar cântăreaţa Ke$ha afirmând pe Tweeter că Boo este noul ei prieten. Stăpâna patrupedului a afirmat că pagina de Facebook a fost creată în glumă, deoarece toţi prietenii adorau să se uite la pozele cu Boo. Acum, căţelul este vedetă internaţională şi are chiar şi o carte în care este povestită viaţa lui.

Boo

Cartea este intitulată „Boo, viaţa celui mai drăgut câine din lume“ şi costă 8,99 lire sterline, în paginile acesteia putând fi găsite poze exclusive din viaţa căţelului. „Boo arată aşa datorită unei întâmplări care s-a dovedit a fi benefică. Avea părut atât de încurcat, încât a trebuit tuns. Am fost supărată când am auzit acest lucru, dar după ce a fost tuns mi-am dat seama că este şi mai frumos“, a spus stăpâna căţelului.

Boo este dus la frizer o dată la două luni, iar hainele sale sunt atent alese de către stăpână, care are grijă să-l asorteze mereu în funcţie de fiecare eveniment.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite