Cum s-a îndrăgostit un american de România şi de fetele din ţara noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Biernat, în Cracovia
Mark Biernat, în Cracovia

Bloggerul american Mark Biernat, care a locuit pentru un timp în Europa de Est, şi-a făcut un site pe care spune poveşti despre ţările prin care a călătorit şi despre oamenii pe care i-a întâlnit.

Mark a vorbit despre bulgăroaice şi unguroaice, dar a ajuns şi la rubrica „Fetele din România“, care a stârnit foarte multe comentarii. Acesta afirmă că a creat acest blog pentru a se distra şi pentru a-i ajuta pe străini să cunoască femei din Europa de Est. „Fete. Cunoşti şi discuţi cu fete pentru dragoste. Locuri anume unde poţi să-ţi găseşti fata sau mireasa", scrie pe site-ul americanului.

Bărbatul afirmă pe blog că fetele din ţara noastră i s-au părut credincioase şi visătoare, nu materialiste sau profitoare, iar plimbările dese prin Centrul Istoric al Bucureştiului l-au făcut să capete „gât de Lipscani“, din cauza întoarcerilor dese de cap după fetele frumoase din Capitală. Mark spune că femeile din România sunt slabe, cu picioarele lungi, talii subţiri, frumoase şi cu forme, iar părul este de obicei închis la culoare. „Femeia obişnuită care trece pe străzile Bucureştiului are mult mai multă frumuseţe naturală, rustică, decât o actriţă cu nume branduit de la Hollywood. Nu vă mint. E ceva între un basm gotic şi au ceva de elfi. Poate că exagerez şi eu un pic", mai notează acesta.

Mark Biernat vorbeşte şi despre hainele pe care le poartă româncele, care sunt la fel de frumoase ca cele purtate de italience şi franţuzoaice, dar sunt mult mai ieftine. Americanul adaugă că bărbaţii au o impresie greşită despre aceste femei, care au un stil provocator, dar nu sunt nişte femei uşoare, ba din contră, sunt foarte romantice. Printre femeile din România pe care le-a remarcat Mark sunt Alina Puşcău şi Ana Ularu, iar viaţa de aici i s-a părut că are un aer rustic.

Cum să întâlneşti o fată din România

Bloggerul american le oferă străinilor şi câteva sfaturi pentru a putea intra în contact cu fetele din ţara noastră. Acesta spune că cel mai uşor mod de a întâlni o româncă este să te deplasezi în România, pentru că în acest fel vei întâlni foarte multe femei frumoase. „Vă recomand să vizitaţi România. Fetele pe care le veţi întâlni acolo sunt de 100 de ori mai frumoase decât femeile din Statele Unite“, a încheiat Mark.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite