„Nu vroiam să ne atingem de pizza lor murdară“. Poliţiştii, acuzaţi că le-au furat mâncarea unor deţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pizza tinerilor a fost mâncată de poliţişti
Pizza tinerilor a fost mâncată de poliţişti

Mai mulţi protestatari din New York, care au fost arestaţi joi, i-au acuzat pe oamenii legii că le-ar fi furat două pizza mari şi două sticle de suc şi le cer poliţiştilor restituirea sumei de 30 de dolari, care reprezintă contravaloarea acestora.

Bărbaţii, care erau îmbrăcaţi în verde şi vorbeau cu accent britanic, au mărşăluit spre Primăria din New York, iar la o intersecţie au simulat că mor şi au blocat traficul, anunţă Huffington Post. Din acest motiv au fost duşi la secţia de poliţie, acolo unde susţinătorii lor le-au trimis două pizza mari şi două sticle de suc. poliţiştii le-au confiscat însă mâncarea şi s-au înfruptat din aceasta, negând însă că ar fi făcut acest lucru. „Am văzut cutiile goale de pizza la gunoi, alături de sticlele de suc. I-am întrebat pe ofiţerii de poliţie ce s-a întâmplat şi doar ne-au râs în nas. Au negat că ne-ar fi furat mâncarea", a spus Charles 'Robin Hood' King, director al organizaţiei House Works.

Departamentul de Poliţie din New York nu a vrut să facă nicio declaraţie cu referire la acest incident, dar se pare că oamenii legii au dorit să le ofere deţinuţilor alte două pizza, însă au fost refuzaţi. „Nu voiam să ne atingem de pizza lor murdară", a încheiat King.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite