O tânără a fost violată în timp ce dormea, dar şi-a dat seama abia după o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violul a avut loc într-un hotel din apropierea Piccadilly Circus din Londra
Violul a avut loc într-un hotel din apropierea Piccadilly Circus din Londra

O tânără de 21 de ani, care era într-o relaţie cu un jucător de fotbal american, a fost violată la Londra, în timp ce dormea, dar şi-a dat seama de acest lucru abia după o lună.

Fata se afla în vacanţă cu mai mulţi prieteni, iar într-o noapte au ieşit în club şi au consumat prea mult alcool, ajungând în stare de ebrietate la hotel, unde a adormit instantaneu. Aceasta a fost dusă în cameră de către Andrae Edwards, care i-a promis că va avea grijă de ea. Când s-a trezit dimineaţa următoare şi a văzut că este dezbrăcată, fata l-a sunat pe Edwards şi l-a întrebat ce s-a întâmplat, acesta afirmând că nimic.

Tânăra a descoperit peste o lună că a rămas gravidă, a decis să facă avort, iar în urma testelor ADN s-a aflat că Edwards este tatăl, anunţă The Telegraph. După această descoperire oamenii legii au început cercetările şi au aflat că un musulman, care a făcut parte din grupul tinerilor în acea noapte, nu a consumat alcool. Acesta le-a povestit că Edwards i-a făcut toată noaptea avansuri fetei, dar ea l-a refuzat. Mai mult, musulmanul a afirmat că Andrae Edwards a insistat să o ducă acasă pe tânără, pentru a avea grijă de ea.

Bărbatul a negat violul  şi a spus că tânăra a iniţiat actul sexual, adăugând că el nu a dorit să se culce cu ea ţo cî s-ar fi oprit dacă fata i-ar fi cerut acest lucru.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite