FOTO Noul design al Facebook a ajuns subiect de glume pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ironii la adresa Facebook
Ironii la adresa Facebook

Facebook, cea mai populară reţea socială din lume, şi-a văzut ameninţată poziţia de lider odată cu lansarea Google+ şi a decis să-şi schimbe interfaţa. Din păcate pentru cei din conducerea site-ului, utilizatorii nu apreciază schimbarea şi ironizează noul design.

Mă deranjează faptul că serviciul gratuit pe care nu sunt obligat să-l folosesc face schimbări care mă incomodează

image

Dragă Facebook, am venit cu toţii la tine pentru că nu erai noul MySpace. Faci o prostie că încerci să fii Google+, nouă nu ne place asta. Noul layout n-a făcut lucrurile mai uşoare şi vrem ca tu să nu mai foloseşti noile coduri despre ai impresia că sunt foarte tari. Nu ne place nimic din ce faci în ultima vreme, aşa că încetează. Cu drag, toţi utilizatorii de Facebook.

Ironii la adresa Facebook

Dragă Facebook, dacă ceva nu e stricat, nu-l repara. Dacă nu suporţi modificările pe care le face Facebook, pe care oricum nimeni nu le suportă, trimite asta mai departe. Ok, fă-o. Trimite asta mai departe acum.

Ironii la adresa Facebook

Nu-i înţeleg pe cei care au o problemă cu noul Facebook. Spun asta deoarece încă poţi agăţa tipe. Nu asta este funcţia lui principală?

image

Îmi pare rău, Facebook, spui că te-ai schimbat, dar deja e prea târziu. M-am îndrăgostit de altcineva, se numeşte Twitter

Ironii la adresa Facebook
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite