Idei de “criză” pentru o ieşire reuşită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Idei de “criză” pentru o ieşire reuşită
Idei de “criză” pentru o ieşire reuşită

Un portofel ceva mai „subţire" nu înseamnă automat că trebuie să stai mai mult înăuntru. Renunţă la pantalonii de casă, aruncă pizza aia rece şi bifează unul câte unul, sfaturile noastre prietenoase cu buzunarul tău! Te vei simţi grozav!

Vreţi să beţi ceva împreună, dar nu aveţi bani de vin, într-un restaurant elegant? Mergeţi undeva drăguţ în apropiere şi beţi o bere! Dacă vrei să fie şi mai interactiv, alege un bar cu masă de biliard sau o ţintă de Darts. Dacă te crezi „îndemânatică", îl poţi provoca la un astfel de joc! (cu miză, evident!)

Ştii foarte bine că urăşte să stea în magazine cu orele, după tine, aşa că oferă-i o alternativă plăcută chiar şi lui. La sfârşit de săptămână se organizează târguri în aer liber (de vechituri), unde puteţi merge împreună, în căutare de chilipiruri. S-ar putea chiar să descopere noi hobby-uri!

Faptul că nu aveţi foarte mulţi bani, poate fi scuza perfectă pentru un răsfăţ în doi. Pregăteşte o baie aromată şi fierbinte, care să vă relaxeze şi apoi, în speranţa că nu ţi s-a făcut somn, oferă-i un masaj de relaxare. O să vrea să-ţi întoarcă favorul cu prima ocazie sau chiar atunci, dacă-i ceri asta!

Pregăteşte câteva gustări şi uitaţi-vă împreună la un film. Ca alternativă la alune şi chipsuri, îţi recomand un bol cu măsline verzi (cu sau fără mirodenii) sau bucăţele de lipie cu sos guacamole (avocado, ceapă tăiată mărunt, roşii, lămâie, ulei de măsline, sare şi piper). O sticlă de vin alb demi-dulce merge de minune alături!

Citeşte mai multe pe clickpentrufemei.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite