Femeile le denumesc defecte, bărbaţii le consideră sexy. Vezi despre ce este vorba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile sunt nemulţumite de felul în care arată, dar bărbaţii consideră sexy unele defecte feminine
Femeile sunt nemulţumite de felul în care arată, dar bărbaţii consideră sexy unele defecte feminine

Tot mai multe femei sunt nemulţumite de felul în care arată şi au complexe, dar bărbaţii consideră sexy unele defecte feminine. Deşi au impresia că aceste defecte îi îndepăartează pe bărbaţi, efectul este exact invers.

Vă prezentăm mai jos cinci defecte feminine pe care bărbaţii le consideră sexy:

Ochelarii de vedere - Unele femei au impresia că ochelarii de vedere sunt o povară, dar bărbaţii se simt atraşi de fetele care poartă ochelari. Ei le consideră pe aceste femei mai inteligente şi mai încrezătoare.

Colăceii din talie - Deşi femeile se chinuie să ascundă acest lucru, bărbaţii iubesc femeile cu forme voluptoase şi care sunt sigure de feminitatea lor. Colăceii din talie reprezintă pentru bărbaţi un lucru sexy, care nu trebuie ascuns.

Strungăreaţa - Femeile cu strungăreaţă se simt nesigure atunci când zâmbesc, dar bărbaţii consideră acest „defect“ ca fiind foarte drăguţ.

Coapsele voluptoase - Mai multe studii au arătat că bărbaţii sunt atraţi de femeile care au coapse proeminente, deoarece acesta este un semn al fertilităţii.

Sânii naturali - Este deja dovedit că bărbaţilor le plac sânii naturali şi fermi, chiar dacă sunt mai mici. Mai mult, bărbaţii nu se simt la fel de atraşi de sânii „ajustaţi“ chirurgical, precum de cei naturali.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite