Cum te fac site-urile să te simţi vinovat că îţi ştergi contul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştergerea contului de pe reţelele sociale sau de pe alt site pe care îl frecventezi des poate însemna cea mai grea despărţire de care ai avut vreodată parte. Tocmai din acest motiv, site-urile se bazează pe această dependenţă de internet a oamenilor şi încearcă, prin orice tehnică, să nu-i lase să-şi şteargă contul.

Vă prezentăm mai jos câteva dintre trucurile pe care le folosesc site-uri precum Facebook, Twitter sau YouTube pentru a nu-şi pierde utilizatorii.

Facebook

Poate că este foarte uşor să-ţi dezactivezi contul de Facebook, dar este un adevărat coşmar dacă vrei să-l ştergi definitiv. Orice opţiune alegi, reţeaua socială te va asigura că prietenilor le va fi dor de tine şi va trebui să completezi un chestionar în care să explici de ce renunţi la contul tău.

Twitter

Dacă nu mai intri pe această reţea socială, o să primeşti un mail în care eşti anunţat că lumea îţi simte lipsa. Mai mult de atât, Twitter îţi arată tot ce ai ratat cât timp nu ai mai intrat pe site.

MySpace

Acest site încearcă să negocieze cu utilizatorii săi şi nu-i lasă să plece prea uşor. Ca şi la Facebook, MySpace vrea să ştie de ce ai ales să pleci, iar dacă alegi motive precum „plictiseală“ sau „spam“, această reţea socială te anunţă că te va face fericit în continuare.

Google+

Este cea mai nouă reţea socială, iar ştergerea contului pare destul de simplă. Poţi să-ţi ştergi tot contul, dar trebuie să anunţi la ce renunţi şi de ce. Problema este că odată dus la capăt acest proces, nu mai poţi reveni pe site decât făcându-ţi un alt cont.

LinkedIn

Dacă încerci să-ţi ştergi contul, acest site îţi oferă sfaturi pentru a-ţi crea un cont  mai bun şi pentru a-ţi îmbunătăţi experienţa profesională.

YouTube

Acest site îţi aminteşte, atunci când alegi să-ţi ştergi contul, că îţi vor fi şterse şi toate fişierele video urcate şi comentariile postate la alte filmuleţe.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite