Cum să vorbeşti la telefon cu o persoană, în funcţie de zodia acesteia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unele persoane preferă să piardă ore vorbind la telefon cu prietenii, pe când altele vor să vorbească la telefon doar pentru a stabili întâlniri. Vezi cum să vorbeşti la telefon cu prietenii, în funcţie de zodia lor.

Berbec - Orice neînţelegere trebuie clarificată instant. Faptul că se află în public n-o să-l împiedice pe Berbec să sune pe cineva pentru a rezolva o problemă. Desigur, o convorbire naşte alta. Nu face eforture pentru ca discuţia să rămână neauzită de cei din jur.

Taur - Se întâmplă foarte des să nu răspundă anumitor persoane din agendă sau numerelor necunoscute. De multe ori vrea să fie netulburat de discuţii făcute doar de dragul de a discuta. Chestiunile intime se dezbat între patru ochi, nu la telefon.

Gemeni - Acest semn zodiacal nu poate ţine o bucurie, un necaz sau o întâmplare numai pentru el. Trebuie să vorbească la telefon cât mai mult, indiferent că la celălalt capăt al firului este o persoană cunoscută sau nu. Minutele pe care se întrec reţelele în a le oferi abonaţilor sunt atât de puţine!

Rac - Telefonu e făcut, în general, pentru a stabili întâlniri şi a aflat răspunsuri scurte şi importante. Se enervează dacă cineva sună doar pentru că nu are nimic mai bun de făcut şi nu spune nimic folositor.

Leu - Cei care sunt născuţi în această zodie nu suportă ca cineva să nu le răspundă la telefon. Toţi cei care vorbesc cu un Leu trebuie să fie încântaţi de ceea ce spune acesta.

Fecioară - Când sună telefonul, îi ia panica. Este o veste proastă? Sau poate este una bună? Nu le plac persoanele care încep discuţia prin a saluta, iar discuţiile care urmăresc o decizie importantă sunt cele mai nesuferite. Nu deranjează lumea la telefon cu fleacuri.

Balanţă - Vrea să ia legătura oricând, cu orcine. Totuşi, ce-i mult strică şi nu abuzează de răbdarea interlocutorului. Când vorbeşte la telefon, volumul vocii este la minim, pentru a nu auzi persoanele din jur ce discută.

Scorpion - Vorbeşte la telefon oriunde s-ar afla, chit că este la teatru, film, nuntă sau înmormântare. Chiar dacă sună persoane pe care le aud prima oară, tot nu ţin cont de ora mesei sau de somn. În schimb, dacă suni un nativ din Scorpion, trebuie să ţii cont că telefonul este făcut pentru a discuta fără ocolişuri, ca şi cum ai fi faţă în faţă cu acea persoană.

Săgetător - Când era mic, nativul suna la numerele din cartea de telefon şi se amuza cu prietenii. Este un partener de discuţie vesel, care în timpul convorbirii te poate certa, apoi lăuda şi apoi certa din nou.

Capricorn - Dacă toate zodiile ar fi ca a ta, companiile de telefonie mobilă ar trăi o prăbuşire financiară. Telefonul este făcut pentru a obţine informaţii utile şi nu se întind niciodată la taclale

Vărsător - De la o conversaţie pe internet, purtată cu cineva necunoscut, poate ajunge la una telefonică, cu o persoană pe care se presupune că deja o cunoaşte. Poate lega relaţii între cei care se află lângă el atunci când vorbeşte la telefon şi cei de la capătul firului. Vorbeşte la telefon orice, inclusiv chestii intime.

Peşti - Orice informaţie este transformată imediat în subiect de discţie. Dacă afli ceva ce nu îşi convine despre cineva, pui mâna pe telefon şi suni, toţi cei din jur auzind cum ceri socoteală. Vrea ca toată lumea să-i acorde atenţie şi timp atunci când vorbeşte la telefon.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite