„Nu-i spuneţi asta logodnicei mele“. Ce a făcut un bărbat încât a fost condamnat, înainte de nuntă, la şase luni de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Christopher Dixon, un bărbat de 34 de ani din Marea Britanie care se pregătea de nuntă, a făcut un gest pe care o să-l regrete toată viaţa. Britanicul a ieşit în oraş cu amicii săi pentru ultima seară de burlăcie, dar şi-a luat cu el şi fetiţa în vârstă de doar un an şi jumătate.

Ghinionul bărbatului a fost că s-a îmbătat atât de tare încât pe drumul spre casă a uitat căruţul cu tot cu copil în el, dându-şi seama abia după nouă ore de gafa comisă. Micuţa a fost însă găsită de un tânăr, care a dus-o direct la secţia de poliţie. Cu toate că de obicei Dixon este un tată bun şi grijuliu, cazul său a ajuns pe mâna judecătorilor, anunţă Daily Mail. Din nefericire, el a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare, 150 de ore de muncă în folosul comunităţii şi a primit şi o amendă în valoare de 1.500 de lire sterline. „Ai băut atât de mult încât ai uitat că ai şi copilul cu tine. Este absolut şocant. Însă e bine că în general eşti un tată bun şi iubitor", i-a spus judecătorul lui Dixon.

Joel Redhead, tânărul de 18 ani care a găsit-o pe fetiţă, a spus că nu va uita niciodată această întâmplare şi că a fost de-a dreptul şocat în momentul în care a găsit căruciorul pe stradă. Judecătorii au precizat că această faptă nu le-a distrus relaţia lui Dixon şi iubitei sale, dar nunta nu a mai avut loc.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite