Cele mai eficiente trucuri de machiaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai eficiente trucuri de machiaj
Cele mai eficiente trucuri de machiaj

Din cele mai vechi timpuri, femeile s-au înfrumuseţat prin machiaj. Şi tocmai pentru că un ten perfect îţi dă încredere în tine şi te face să te simţi apreciată, iată câteva trucuri şi metode prin care să-ţi maschezi eficient imperfecţiunile.

Pentru că un ten fără cusur găseşti poate doar în basme, cosmeticele vin să te salveze! Industria cosmetică a reuşit să creeze şi să perfecţioneze anumite produse în acest scop.

Ai grijă însă! Informează-te şi foloseşte mereu doar produse destinate tipului tău de piele!

Una dintre cele mai mari greşeli pe care le poţi face atunci când încerci să maschezi o imperfecţiune este să foloseşti nuanţe necorespunzătoare pigmentului tău (multe femei folosesc nuanţe fie prea deschise, fie prea închise la culoare). Acest lucru duce de cele mai multe ori tocmai la evidenţierea imperfecţiunilor.

Exfoliază-ţi pielea folosind un exfoliant delicat, pentru a elimina celulele moarte. Încearcă totuşi să nu freci excesiv zona respectivă, pentru a nu o irita şi mai mult.

Hidratează-ţi zona afectată, pentru a nu căpăta un aspect uscat.

Aplică o bază de machiaj înainte de produsele de make-up, pentru a creşte durata şi rezistenţa acestora pe parcursul zilei.

Citeşte mai multe pe clickpentrufemei.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite