Ce petrecere să-i pregăteşti iubitului, în funcţie de zodia sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop
Horoscop

De cele mai multe ori, petrecerile surpriză organizate de ziua cuiva sunt şi cele mai reuşite, iar pentru a nu da greş în această privinţă trebuie doar să ştii sub ce semn zodiacal este născut partenerul tău.

Vă prezentăm mai jos câteva idei de distracţie pentru aniversarea iubitului:

Berbec - Iubitul tău este un tip îndrăzneț, încrezător în propriile forțe și se va bucura de o petrecere excentrică. Te va îndrăgi și mai mult dacă îi vei face o petrecere-surpriză, în cadrul căreia să existe întreceri sportive și concursuri de dans cu influențe multiple. Dă-i ocazia să-și etaleze dinamismul și abilitățile sportive. Câteva dansuri irlandeze, grecești și latino ar fi funny.

Taur - Te poți mândri cu un bucătar de excepție. Partenerul tău este un gospodar desăvârșit și se pricepe de minune la combinarea alimentelor. Îi place să gătească, deci cea mai reușită surpriză de ziua lui ar fi să angajezi un bucătar bun care să-i prepare mâncărurile rafinate pe care le preferă.

Gemeni - Nu te grăbi să-l surprinzi cu un dezmăț culinar. Decât să petreci foarte multe ore în bucătărie, mai bine faci o listă cu familia, prietenii, colegii de serviciu și toți cei care au pasiuni comune cu el și le lansezi invitația. Chiar și persoane pe care nu le cunoaște. Asigură-te doar că vei invita oameni cu care are ce discuta. Preferă mai mult activitățile comunicaționale și intelectuale decât cele fizice.

Rac - Ai de-a face cu un familist convins, un bărbat care adoră să-și petreacă timpul liber, inclusiv onomastica și ziua de naștere, doar cu cei dragi. La astfel de evenimente vrea să aibă alături familia și amicii. Cea mai reușită petrecere pe care i-o poți organiza este cea în care îi aduci un prieten vechi sau un membru al familiei pe care nu l-a văzut de mult timp.

Leu - Nimic nu-l satisface mai mult decât să-i arăți cât de important este pentru tine. Va analiza toate detaliile pe care le-ai pus la punct și va fi fericit doar dacă și ceilalți se simt minunat alături de el. Pentru că este unul dintre nativii cărora le place viața nespus de mult, surprinde-l invitând un cântăreț sau o formație care să interpreteze melodiile lui preferate. Flatează-l rugând interpretul să-l invite să cânte alături de el.

Fecioară
- Nu-ți va fi prea greu să-i faci pe plac. Iubitul tău este un tip sensibil, dar nu-i place neprevăzutul și hărmălaia. Trebuie să fii atentă doar la curățenia locului unde-i primești invitații, aspectul frumos al mâncărurilor din farfurii, modul de servire și cadoul pentru el. Oferă-i un pix, un stilou sau orice ustensile de scris. Apreciază foarte mult darurile de calitate, nu valoarea lor financiară. Oricum, nu agreează risipa.

Balanță - Are bungust și îl mulțumesc eleganța și rafinamentul. Îi plac chefurile cu fast, așa că fă tot posibilul să-i organizezi petrecerea într-un spațiu încăpător, confortabil, decorat cu aranjamente florale și elemente care creează o atmosferă caldă.

Scorpion - Îl vei surprinde plăcut dacă vei transforma petrecerea lui într-un bal mascat reușit. Invită la eveniment doar persoanele care-și intră cel mai bine în rol și spune-le să vină costumate în haine speciale. Dacă vrei să dai curs unui eveniment senzațional, e bine să știi că scorpionul e sigur pe sex-appealul lui și are un apetit enorm. Te poți costuma într-o diavoliță sexy și provocatoare.

Săgetător - Are un simț al umorului extrem de dezvoltat și îi plac petrecerile departe de casă. Pentru o zi atât de importantă, strânge-i familia și cei mai buni prieteni și porniți într-o călătorie în weekend. Dacă nu vă permiteți o excursie la munte, de exemplu, organizează-i petrecerea la o rudă sau la un amic din altă localitate. Mâncarea să fie diversifcata și din abudenta.

Capricorn - Pentru el, cheful de ziua lui este cartea sa de vizită. Consideră că oamenii îl vor judeca după reușita evenimentului, așa că tot ce faci tu în ziua respectivă îl reprezintă. Nu-i plac petrecerile zgomotoase și indecente. Adoră ținutele elegante și muzica românească ce creează o atmosferă de-a dreptul romantică.

Vărsător - Pe lângă delicatesele cu care-i tratezi invitații, vino cu idei noi pentru aniversarea lui. Ceva ce nu ai mai făcut niciodată. Partenerul tău adoră să ajute oamenii și vibrează în mod sigur la gesturile caritabile. Așa că poți să incluzi în petrecerea lui o tombolă sau un concurs, iar darurile primite de la invitați donați-le unui copil sau unei persoane nevoiașe.

Pești - Decorează spațiul de distracție cu lumânări strălucitoare și flori parfumate. Muzica trebuie să fie neapărat lentă, pentru că este o fire calmă și nu-i place să fie în centrul atenției. Acesta este cel mai plăcut mod în care poți să-l surprinzi pe un Peşte de ziua lui.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite