Ce bărbaţi te pot face să suferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De ce să plângi pentru un bărbat care ţi-a frânt inima? Nu poţi da timpul înapoi! Citeşte cele ce urmează ca să ştii dinainte măcar cinci dintre tipologiile de bărbaţi care nu merită atenţia ta.

Posesivul

De el poţi să fugi, dar vei scăpa greu. Dacă îi cedezi şi accepţi să fiţi parteneri, vei simţi că te sufocă şi că vrea cu tot dinadinsul să te domine. Nici vorbă să ieşi undeva fără să ştie sau fie şi el cu tine. Oricum, nu va trece mult şi va începe să te critice non-stop, chiar şi când nu sunteţi singuri. Ai luat două-trei kilograme în plus, pentru el e cazul să treci la regim. Te străduieşti să-i găteşti mâncarea favorită, îţi reproşează că nu eşti Petrişor în bucătărie şi-ţi face cadou cărţi culinare. Orice ai face nu-i bine şi asta numai ca să te pună el la punct şi să iasă priceput la toate.

Manipulatorul

La început, se poartă atât de frumos încât ai jura că el e alesul. Te convinge să faci orice să-i fii pe plac. Abia atunci când simte că te-a prins în mrejele lui, îşi schimbă comportamentul. Ia adesea hotărâri şi uită să-ţi ceară părerea, apoi începe să te facă să-ţi pierzi încrederea în tine, pentru a te controla şi mai uşor. Refuză discuţiile şi chiar dacă ajungeţi să vorbiţi nu-ţi răspunde concret la întrebări. Treptat, ajungi să te simţi vinovată că relaţia voastră nu merge pe drumul cel bun, când de fapt cel mai bine ar fi să-i spui adio.

Adolescentul

Suferă de sindromul Peter Pan şi se crede încă un adolescent indiferent de vârsta la care a ajuns. Pentru el prietenii sunt prioritari, casa lui arată ca după un taifun, schimbă des locurile de muncă şi abia dacă mai găseşte timp să ieşiţi. Nu te mira dacă se face dispărut un week-end şi-ţi spune că a mers la un festival de muzică rock sau dacă îşi aduce aminte de aniversarea ta după trei zile. E clar că nu-i de tine. Pentru el femeile sunt făcute să aibă grijă de el, să-l consoleze, să-i fie mai mult mame.

Citeşte mai multe pe clickpentrufemei.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite