Ce-i enervează pe bărbaţi la femei, în funcţie de zodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cuplurile ajung la certuri interminabile, începute din motive mai mult sau mai puţin importante
Cuplurile ajung la certuri interminabile, începute din motive mai mult sau mai puţin importante

De foarte multe ori, cuplurile ajung la certuri interminabile, începute din motive mai mult sau mai puţin importante. Astrologii au realizat o listă cu lucrurile care îi enervează pe bărbaţi, în funcţie de semnul zodial sub care au venit pe lume.

Berbec - Nimic nu-i displace mai mult decât să vadă că nu-i răspunzi imediat atunci când îţi pune întrebări. Nehotărârea ta îl scoate din minţi.

Taur - Bărbatul Taur este un tip elegant, mereu în pas cu moda. De aceea, cel mai tare îl enervezi atunci când refuzi să-i speli sau să-i calci hainele lui preferate.

Gemeni - Evită să îl provoci la discuţii interminabile în care să deţii ultimul cuvânt. Niciodată nu va suporta să vorbeşti mult şi să-l faci să-ţi dea dreptate.

Rac - Iubitul tău este genul de bărbat care-ţi suportă multe. Nu şi să te plimbi ore în şir prin magazine ca să-ţi reînnoieşti garderoba sau să cumperi cele necesare pentru schimbările în casă.

Leu - Cel mai tare îl deranjează să-l tratezi cu indiferenţă. Mai ales dacă el a făcut anumite sacrificii ca să te suprindă în mod plăcut.

Fecioară - Se ştie că nativul Fecioară este obsedat de curăţenie, mâncare bună, ordine şi discpilină. Să nu te mire dacă ridică tonul la tine că nu i-ai gătit sau nu ai făcut curat în casă conform regulilor lui.

Balanţă - Cele mai mari scandaluri pe care le provoacă pornesc de la faptul că îi reaminteşti anumite greşeli pe care le-a făcut faţă de tine şi pentru care, i-ai spus iniţial că l-ai iertat. Nu suportă astfel de amăgiri.

Scorpion - Ai grijă, partnerul tău este unul dintre cei mai mândri nativi. Pregăteşte-te de un schimb de replici, dacă nu-l laşi să-ţi spună tot ce are de spus şi te contrazici cu el.

Săgetător - Iubitul tău va scoate „flăcări pe nări" dacă îi vei solicita până şi cele mai detalii despre anumite lucruri, atunci când este obosit sau pur şi simplu, nu are chef de discuţii.

Capricorn - Cel mai rău îl enervezi când faci o „gaură" mare în bugetul casei. Nu-i place să cheltui mult pe îmbrăcăminte şi încălţăminte, oricât de sexy ar fi ele şi oricât d emult te-ar avantaja.

Vărsător - Nu suportă minciuna şi nu concepe să i se spună ce să facă şi mai ales ce să nu facă. Analizează profund până ajunge la un principiu şi odată adoptat, rămâne permanent. Ea trebuie să fie dispusă să-i accepte anturajul, căci prietenii ocupă un spaţiu vital în viaţa bărbatului Vărsător.

Peşti - Provoci un scandal de proporţii dacă ţii morţiş la independenţa ta şi iei decizii fără să te consulţi şi cu el în prealabil.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite