Bărbaţii au teste secrete pentru femei. Vezi care sunt acestea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gesturile drăgăstoase îi fac pe bărbaţi mai fericiţi în cuplu
Gesturile drăgăstoase îi fac pe bărbaţi mai fericiţi în cuplu

Un studiu realizat recent în Marea Britanie arată că bărbaţii îşi aleg cu grijă partenera de viaţă, pe care o supun la diferite teste, pentru a o cunoaşte cu adevărat. De multe ori, bărbaţii aleg să renunţe la parteneră dacă aceasta nu ruşeşte să treacă probele, pentru că au impresia că ei doi nu pot fi compatibili.

Vă prezentăm mai jos câteva dintre probele la care sunt supuse femeile:

Muzica proastă - Bărbaţii au recunoscut că de multe ori aleg muzică pe care ei nu o ascultă niciodată şi îi dau „play“ atunci când sunt cu iubitele, pentru a le vedea reacţia. Dacă aceasta schimbă melodia sau spune că nu îi place, este lucru bun, înseamnă că cei doi au ceva în comun. Însă, dacă partenera nu spune nimic, înseamnă că îi place melodia sau este nesigură pentru a spune ce gândeşte şi acestea sunt motive de despărţire.

Fata reală - Femeile doresc mereu să fie în centrul atenţiei şi să se facă remarcate între alte reprezentante ale sexului slab. Acest lucru ar putea însă să fie un impediment în relaţia de cuplu. De obicei, bărbaţii doresc să vadă o femeie şi nemachiată, iar dacă aceasta se trezeşte dimineaţa şi fuge să se macheze, este clar că relaţia nu va mai dura mult.

Fotbalul, iubirea mea - Probabil cel mai important pentru un bărbat este să privească un meci de fotbal direct de pe stadion sau stând la terasă cu prietenii. Dacă partenera de viaţă nu doreşte ca iubitul ei să se uite la meciuri, bărbaţii vor fi nemulţimiţi. Tocmai din acest motiv, masculii îşi testează prietenele şi le invită cu ei la meci. Dacă ea refuză, este un semn că relaţia nu are viitor.

Blugii care strică imaginea - Poate că nu vă vine să credeţi, dar bărbaţii găsesc motiv de ceartă şi dintr-o simplă pereche de blugi. Dacă partenera de viaţă începe să poarte blugi care îi fac fundul să arate groaznic, este clar că bărbatul nu va mai vrea să iasă cu ea pe stradă. Conform studiului, în topul pantalonilor pe care bărbaţii nu-i suportă sunt cei fără buzunare la spate şi cei care aplatizează posteriorul.

Simţul umorului - Bărbaţii încearcă mereu să îşi supere iubitele şi le tachinează spunându-le că sunt grase sau urâte. Aceste ironii au loc la începutul relaţiei, pentru a se testa simţul umorului şi încrederea în sine. Dacă o femeie este supărăcioasă şi nu suportă ironiile, bărbaţii se vor îndepărta de ea şi vor căuta pe cineva cu simţul umorului.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite