VIDEO Au fos inventaţi pantofii cu motor, care te pot scăpa de aglomeraţia din trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pantofii motorizaţi SpnKiX
Pantofii motorizaţi SpnKiX

Designerul american Peter Treadway a inventat pantofii motorizaţi, după ce a lucrat timp de cinci ani la acest proiect, iar preţul unui astfel de produs ajunge la 500 de euro.

Noua invenţie poartă denumirea de SpnKiX şi poate fi controlată cu ajutorul unei telecomenzi, iar viteza de deplasare este de până la 16 kilometri pe oră. Gadgetul este format din aluminiu şi se montează direct peste încălţăminte şi va putea fi cumpărat începând cu luna februarie a anului viitor. „În fiecare roată este montat un motor, iar în exterior se află un dispozitiv pentru control. În spate are baterii care se încarcă timp de două ore", a spus inventatorul.

Citiţi şi:

Portofelul inteligent, leac pentru risipitori

O aplicaţie iPhone te ajută să-ţi faci cafeaua

Chinezii au inventat hainele care se curăţă singure

Peter Treadway afirmă că ideea de a inventa o pereche de pantofi motorizaţi i-a venit atunci când a stat peste jumătate de oră să caute un loc de parcare. „M-am gândit să inventez un mod de transport cât mai uşor de folosit. Aceşti pantofi sunt foarte uşori, te obişnuieşti imediat cu ei. Sunt foarte buni pentru distanţe mici, pot fi comparaţi cu o pereche de role“, a încheiat Peter.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite