Amănuntul incredibil care l-a transformat pe un bărbat din poliţist model în obsedat sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Troy Van-Eda, un britanic în vârstă de 44 de ani care lucra ca poliţist la o secţie din Manchester, a fost denunţat de amanta sa, după ce aceasta a aflat un lucru şocant despre el.

Cu toate că era căsătorit, bărbatul îşi făcuse un obicei din a opri femei pe stradă sub diferite pretexte, pe care le ducea apoi la secţie, pentru a le interoga. Troy le făcea apoi avansuri femeilor, iar pe unele dintre ele le convingea să facă sex cu el chiar în instituţie. Joanne Pinder, una dintre femeile pe care poliţistul a convins-o să întreţină relaţii sexuale cu el, s-a îndrăgostit de bărbat şi chiar a avut o relaţie de şase ani cu acesta.

Ghinionul lui Troy a fost că amanta sa a aflat că ea nu este singura femeie care a făcut sex cu el în sediul poliţiei, iar aceasta l-a denunţat superiorilor. Aceştia din urmă s-au arătat şocaţi de ceea ce făcea colegul lor şi l-au concediat, cu toate că Troy a negat toate acuzaţiile. „Era plătit foarte bine pentru a-şi face treaba de poliţist, nu ca să cucerească femei şi să facă sex cu ele. Cred că este un obsedat sexual“, a spus Joanne Pindler.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite