31% dintre angajaţii de sex masculin se masturbează la muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un studiu realizat recent de revista americană „Glamour“ pe un eşantion de 1.000 de bărbaţi a scos la iveală faptul că angajaţii de sex masculin nu se jenează să se masturbeze la muncă.

Din datele oferite de cei de la „Glamour“ reiese că 31% dintre bărbaţi s-au masturbat, cel puţin o dată, la locul de muncă, în timp ce 24% dintre respondenţi au afirmat că se satisfac singuri în timp ce se află la volan. O altă întrebare la care a trebui să răspundă bărbaţii a fost legată de femeile care le-au trecut prin pat. Întrebaţi la ce parte a corpului se uită prima oară atunci când o femeie este dezbrăcată, respondenţii au spus că pe primul loc se află sânii, după care privirea le coboară lent.

image

Cindi Leive, redactor şef al revistei, a spus că bărbaţii au fost întrebaţi cum le păcălesc pe femei să le cadă în plasă, majoritatea afirmând că de obicei mint că le iubesc pe repzentantele sexului slab mai mult decât în realitate şi că au mai mulţi bani. Respondenţii au trebuit să spună şi ce ar face dacă ar fi în locul lui Brad Pitt pentru o zi, 38% dintre bărbaţi afirmând că ar face sex cu Angelina Jolie de cât mai multe ori, în timp ce 37% dintre aceştia au spus că ar face sex cu toate femeile care îl doresc pe actor.

image

O altă întrebare la care bărbaţii au fost nevoiţi să răspundă a fost legată şi de cele mai la vogă funduri din showbiz-ul mondial, cel al lui Kim Kardashian şi al Pippei Middleton. Răspunsul bărbaţilor a fost destul de convingător: masculilor le plac fundurile mari şi bombate, deoarece 63% dintre respondenţi au afirmat că o preferă pe Kim.

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite