Topul celor mai bizare decese din istoria omenirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De-a lungul istoriei au existat multe decese foarte bizare, iar lista acestora continuă să crească de la an la an. Printre cele mai ciudate decese se regăsesc moartea cauzată de băutul în exces al sucului de morcov sau executarea prin înecare într-un butoi cu vin.

Moartea Măreţului Sigurd din Orkney

Sigurd i-a tăiat, în anul 892, capul duşmanului său, în timp ce acesta se afla în şaua calului. Din păcate pentru Sigurd, dinţii inamicului i-au intrat în picior, iar din cauza rănilor şi a infecţiei, Sigrud a murit.

Moartea lui Eduard al II-lea şi a lui George Plantagenet

Primul, care era rege al Angliei, a murit în anul 1327, după ce i-a fost introdus în fund un fier încins. Cel de-al doilea, duce de Clarence, a fost executat în anul 1478, dar ultima sa dorinţă a fost ciudată: a vrut să moară înecat într-un butoi plin cu vin.

image

Moartea lui Sir Arthur Aston şi a lui Adolf Fredrik

Sir Arthur a murit în anul 1649, după ce a fost bătut cu propriul său picior de lemn. Cel de-al doilea, care era rege al Suediei, a murit în anul 1771, după ce a mâncat foarte mult. El este cunoscut în ţara sa drept „regele care a mâncat până la moarte“.

Moartea unor jucători de fotbal şi a lui Basil Brown

Basil Brown, un susţinător înrăit al mâncărurilor sănătoase, a murit în anul 1974, după ce a băut prea mult suc de morcovi. În Congo a avut loc, în anul 1998, un eveniment foarte straniu. O întreagă echipă de fotbal a murit pe teren, după ce a fost lovită de fulger. Mai ciudat este că toţi jucătorii echipei oaspete au supravieţuit.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite