VIDEO Telefonul flexibil, care rezistă unei lovituri de ciocan, va fi lansat de Samsung anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marile companii de electronice duc o luptă continuă în materie de telefoane mobile. După ce ani de zile, au lansat tot telefoane din ce în ce mai mici și mai performante, acum companiile vor să lanseze telefoane flexibile. Anul viitor, Samsung va lansa primul smartphone flexibil din lume.

Dacă nu de mult, telefoanele cu touch-screen, accesul la internet de pe telefonul mobil, tabletele, existau numai în filmele SF, în ultimii ani, acestea au invadat piața. Acum, Samsung vrea să demonstreze că un telefon flexibil poate exista și în viața reală, nu numai în filme.

Samsung Galaxy Skin va fi primul telefon flexibil din lume, care va rezista cu brio, chiar dacă e lovit cu ciocanul.

image

Acest model va avea un ecran cu o rezoluție foarte mare, de 800x480, cameră de 8 megapixeli, memorie de 1 Gb și un processor de 1,2 Ghz.
Ecranul flexibil, de 4 inci, este fabricat deja de către Samsung, dar telefonul va intra în producția de serie anul viitor.

Sistemul de operare va fi Android Jellybean, succesorul lui Ice Cream Sandwich, acesta din urmă, urmând să fie lansat în curând, informează upgradeit.ro.

Dacă acest smatphone flexibil va avea success, va fi preluat și de alte companii și va înlocui treptat tabletele, care sunt foarte fragile, crede Will Findlater, editor la revista britanică "Stuff ", publicație despre tehnologia de consum, aparate electronice și ultimele tendințe din hi-tech și design.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite