VIDEO HD NASA a descoperit un oraş necunoscut în Statele Unite! Imaginile au fost surprinse din spaţiu de Staţia Spaţială Internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Staţia Spaţială Internaţională a filmat marile oraşe ale lumii
Staţia Spaţială Internaţională a filmat marile oraşe ale lumii

Staţia Spaţială Internaţională a NASA a descoperit un oraş necunoscut, situat undeva în statul Dakota de Nord din zona vestului mijlociu al Statelor Unite.

În drumul său deasupra Pământului, Staţia Spaţială Internaţională a filmat pe timp de noapte marile oraşe ale lumii identificate cu ajutorul luminilor. Un jurnalist al publicaţiei Midwest Energy News, Ken Paulman a observat că în jurul unor locaţii cunoscute în partea de est se văd la un moment dat luminile unui "oraş foarte mare", care însă nu poate fi identificat. El susţine că luminile vin de la câmpul de petrol Bakken din Dakota de Nord.

Câmpul de petrol Bakken se extinde în Dakota de Nord, Montana şi Canada, fiind cel mai mare din lume. Este o zonă destul de controversată, pentru că nimeni nu ştie exact ce cantitate de petrol se produce aici, suprafaţa sa fiind de aproximativ 520.000 de kilometri pătraţi.

Filmarea a fost realizată anul acesta timp de trei luni între luna august şi luna octombrie şi a fost publicată pe site-ul http://eol.jsc.nasa.gov Imaginile mai surprind o furtună solară, câteva formaţiuni noroase masive şi lumina rezultată din atmosfera planetei noastre.

Earth | Time Lapse View from Space, Fly Over | NASA, ISS from Michael König on Vimeo.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite