VIDEO Cum să îți setezi noul profil de Facebook? Vezi pașii pe care trebuie să îi urmezi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profilului utilizatorilor de Facebook va fi transformat din aşa-numitul „Wall" (Perete) în „Timeline"
Profilului utilizatorilor de Facebook va fi transformat din aşa-numitul „Wall" (Perete) în „Timeline"

Facebook a anuntat introducerea Facebook Timeline, noul profil al utilizatorului de Facebook, scrie Huffingtonpost. Noile aplicaţii Open Graph vor fi lansate în următoarele săptămâni. Timeline în versiunea de teste poate fi folosită încă de aseară. Află mai jos cum poți să îți setezi noul profil de Facebook.

La Conferinţa anuală F8 de la San Francisco, fondatorul Facebook a anunţat schimbări radicale pentru reţeaua socială. Cea mai vizibilă modificare va fi transformarea profilului unui utilizator, aşa-numitul „Wall" (Perete) în „Timeline". Această pagină nu va mai fi o simplă prezentare a utilizatorilor şi a activităţilor, sub forma unei liste. Timeline va fi o pagină interactivă, aranjată cronologic.

Dacă sunteți nerăbdători și vreți să vă setați noul profil trebuie să știți că pentru început doar voi vă puteți vedea noul profil, însă după câteva zile va deveni public. Având în vedere că Facebook Timeline este nou, e posibil să apară unele erori, iar dacă te conectezi de la un alt calculator sau un alt gadget, Timeline-ul se poate dezactiva automat. Puteți însă să îl reactivați dacă urmați pașii de mai jos, accesând mai întâi link-ul:

http://www.facebook.com/YOURUSERNAMEHERE?sk=timeline

Acum, pașii sunt următorii:

1. Activează modulul "Developer" (dezvoltator). Pentru asta, trebuie să scrii "developer" în căsuța de căutare a Facebook, să dai click pe primul rezultat, o aplicație făcută de Facebook, și apoi să adaugi aplicația respectivă;
2. Intrați în aplicația "Developer";
4. Creați o nouă aplicație, pe care apoi o denumești. Citiți instrucțiunile și acceptați termenii incluși în Platform Privacy, pentru a fi verificat;
5. Asiguți-vă ce sunteți în ecranul principal de setări ale aplicației. Trebuie să vedeți numele aplicației în partea de sus a paginii.
6. Căutați header-ul (antetul) "Open Graph" și dați click pe link-ul "Get Started using open graph". Testați aplicația! Puteți scrie "read", "book" sau "eat" a "sandwich".
7. Apoi ar trebui să vi să deschidă o fereastră de configurare. Schimbați câteva dintre setările standard și dați click pe toate cele trei pagini de setări.
8. Așteaptați 2-3 minute.
9. Reveniți la pagina de home, unde trebuie să vă apară o invitație pentru Timeline în partea de sus a paginii.

Vezi VIDEO

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite