Românii cer pedeapsa capitală pentru mama care și-a lăsat copilul să moară de dorul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe pagina noastră de Facebook, dar și pe adevarul.ro am primit zeci de comentarii
Pe pagina noastră de Facebook, dar și pe adevarul.ro am primit zeci de comentarii

Cazul fetiței, care a murit de dorul mamei sale, îi revoltă pe români! Cei care ne-au scris o acuză pe mama fetiței că și-a abandonat copilul. Unii cer chiar pedeapsa capitală. Iată ce comentarii am primit pe Facebook și pe adevarul.ro!

Oana consideră că mama fetiței merită pedeapsa capitala și că Parlamentul ar trebui să introducă o astfel de lege.

Diana a scris pe adevarul.ro: "Așa se întâmplă când toate fac copii: unele din prostie, altele, ca să fie. Cred că ar trebuie luatem măsuri în acest sens, iar mamele cu handicap psihic, cu boli genetice grave să li se interzică să aibă copii".

Iuliana spune că "mamă nu poți numi o femeie ce își părăsește copilul! Bietul copil a plătit cu viața dorul mamei. Nu merita o lacrimă pentru o așa femeie!"

Alți cititori consider că medicii nu au îngrijit-o corespunzător.

Adela ne-a scris pe adevarul.ro: "S-a încercat să fie scoasă din starea de șoc? Sau a fost pusă doar pe perfuzii și ținută în starea în care se afla prin calmante?"

Nici Mica nu crede că medicii au făcut tot ce trebuia: "Chiar așa?! Cum este posibil ca un copil să moară de foame într-un spital? Există tratament perfuzabil cu glucoza și vitamine", ne semnalează cititorii.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite