Noile schimbări introduse pe Facebook sunt în general criticate de către utilizatorii din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe Facebook circulă deja bannere de protest care reclamă noile schimbări
Pe Facebook circulă deja bannere de protest care reclamă noile schimbări

Cu câteva ore înainte de "Conferința anuală F8", pe pagina noastră oficială de Facebook am primit câteva comentarii despre noile schimbări pe care le putem observa deja. În această seară, marii dezvoltatori ai Facebook vor anunța, în mod oficial, toate schimbările care vor fi făcute pe platforma de socializare.

Majoritatea comentariilor primite pe pagina oficială de facebook a redacției noastre sunt negative. Noile schimbări par să nu fie pe placul utilizatorilor.

 

image
image

Cei care ne-au scris contrazic opinia dezvoltatorilor Facebook care susțin că, datorită noilor butoane, fanii Facebook vor putea vedea mai ușor ce au postat prietenii lor în ultimele 24 de ore. Românii spun că dimpotrivă, n-au făcut altceva decât să complice lucrurile. Sunt însă și utilizatori cărora le plac noile schimbări.

image
image

Anunţul oficial al schimbărilor va fi făcut în cadrul Conferinţei F8. Printre cele mai importante schimbări se află butonul „Subscribe“, cu ajutorul căruia utilizatorii pot avea acces la postările altor prieteni fără să fie prieten cu acesta. Altă schimbare majoră este funcţia „Smart List“, care sortează prietenii în funcţie de relaţiile pe care le ai cu aceştia.

Mai mult, dezvoltatorii Facebook au introdus mai multe butoane noi, printre care „Read“, „Watch“ şi „Listen“, care vor apărea sub fiecare postare, lângă butonul „Like“. Este posibil însă şi ca aceste butoane să fie introduse în locul celui de „Like“, care ar deveni inutil.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite