VIDEO Mai ceva ca CIA! Numele tău ar putea fi aflat într-o fracţiune de secundă dacă ai profil pe reţelele sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aplicaţia faced.me va fi disponibilă pentru tablete şi smartphone-uri
Aplicaţia faced.me va fi disponibilă pentru tablete şi smartphone-uri

Identitatea utilizatorilor de pe reţelele sociale va putea fi aflată de către oricine, oricând doar printr-o simplă scanare.

Compania Faced.me va lansa o aplicaţie pentru smartphone-uri şi tablete care va putea recunoaşte feţele celor care au profil pe reţelele sociale. Astfel, având această aplicaţie instalată pe telefon, dacă doriţi să aflaţi cine este o anumită persoană pe care o întâlniţi chiar pe stradă, trebuie doar să îndreptaţi telefonul către ea şi veţi putea afla numele său şi îi veţi vedea profilul de pe Facebook, Twitter sau LinkedIn. Potrivit companiei producătoare, aplicaţia Faced.me utilizează o tehnologie care recunoaşte faţa unei persoane într-o fracţiune de secundă, identificând anumite puncte ale feţei, informează techcrunch.com.

Acest proiect a fost realizat de Alexandre Resende, Thalis Antunes, Fernando Pauer, Pedro Saad şi Marco Vanossi, care au mai creat o aplicaţie dedicată postărilor de fotografii, numită „ClickPick" care utilizează sistemul de recunoaştere facială.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite