Cum se promovează Barack Obama pe LinkedIn

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barak Obama are cont personal pe LinkedIn
Barak Obama are cont personal pe LinkedIn

Preşedintele SUA, Barack Obama recurge la reţeaua de socializare LinkedIn pentru a-şi promova planul de creare de locuri de muncă, dar și pentru a-și face campanie pentru un nou mandate prezidențial.

Preşedintele SUA, Barack Obama vrea să profite mai mult de rețelele de socializare pentru a se promova. Obama se va întâlni astăzi cu alegătorii din California pentru a-și susţine propunerile economice şi fiscale, informează Efe.

Întâlnirea la care va participă președintele SUA are loc în localitatea Mountain View și este organizată de reţeaua de socializare LinkedIn, care are peste 120 de milioane de membri din întreaga lume. Barack Obama se află într-un turneu în statele Washington, California şi Colorado pentru a-şi promova planul de creare de locuri de muncă şi pentru a strânge fonduri pentru campania sa, ce are ca scop obţinerea unui nou mandat prezidenţial. Planul de creare de locuri de muncă valorează 447.000 milioane de dolari și trebuie să fie aprobat de Congres.

În California, rata şomajului este de 9,1%. Sondajele arată că, în acest stat, Barack Obama se bucură de sprijinul a 48% dintre votanți.

Obama vrea să își transmită mesajele și prin intermediul platformelor YouTube, Twitter, Google şi Facebook. Miercuri, Casa Albă va organiza un forum adresat exclusiv populaţiei hispanice, cu participarea Yahoo Latino, MSNLatino şi AOL Latino/HuffPost Latino Voices.

Barack Obama are un cont personal pe LinkedIn, în care apar, în afară de actuala sa funcţie, trecutul său ca senator statal şi federal de Illinois şi experienţa sa didactică de la Universitatea din Chicago.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite