HOROSCOP Ce gesturi le-ar putea tăia cheful de sex bărbaţilor în funcţie de zodie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea bărbaţilor se plictisesc destul de repede când fac sex cu aceeaşi femeie. Pentru a evita acest lucru, există câteva lucruri de care e bine să ții cont dacă vrei să-i menţii vie „flacăra iubirii" în dormitor.

Iată ce gesturi le taie bărbaților cheful de sex îi în funcţie de zodia fiecăruia, realizat de eva.ro.

Berbec

Nativului din Berbec nu îi place ca tu să iei mai mereu inițiativa. Invitaţii indecent dese îl vor plictisi și nu vei mai fi o provocare pentru el.

Taur

Acesta adoră sexul, preferând relaţiile stabile. Nu se plictiseşte de partenera sa , nici măcar pe termen lung. Cu toate acestea, trebuie să îi menții cumva și joacă-te cu toate simţurile lui.

Gemeni

Ei se plictisesc cu timpul, dacă nu-i oferi şi câteva plăceri orale, fie că e vorba de sex oral sau de câteva cuvinte indecente.

Rac

Nativul din această zodie îşi doreşte ca partenera sa să fie tandră şi pasională. Uneori, este bin să iei și tu iniţiativa şi să nu-l laşi pe el să conducă de fiecare dată.

Leu

Bărbatul din această zodie va face tot posibilul să te satisfacă, pentru că din orgoliu vrea să ştie că prestaţia lui în pat e de nota 10. Dacă nu îți vei arăta satisfacția, leul îşi va pierde motivaţia.

Fecioară

Pentru nativul din Fecioară sexul este o nevoie biologică, care îi asigură starea de bine. Prin sex, el se eliberează de orice tensiune, aşa că dacă îi împlineşti această nevoie va deveni dependent de tine. Îi place să-ţi manifeşti des dorinţa pentru el.

Balanță

Bărbatul din zodia Balanţă îşi doreşte ca partida de sex să vă satisfacă pe amândoi în egală măsură. I-ar plăcea să vadă o evoluţie, fie că inventaţi noi poziţii de sex sau un nou joc erotic. Ce-l plictiseşte teribil este să facă sex repetat într-o atmosferă banală. Aşa că decorează dormitorul şi transformă-l într-un cuibuşor de nebunii.

Scorpion

Modul în care face sex este foarte intim şi provocator. Rămâne fidel partenerei sale şi vrea să trăiască alături de ea cele mai intense emoţii. Nu ezita să te laşi pe mâna lui. Dacă nu ţii pasul cu el, Scorpionul îşi va pierde interesul.

Săgetător

Dacă partenerul tău este în această zodie e important ca partidele de sex să nu semene între ele. Dacă azi aţi făcut sex în pat, lent şi senzual, asigură-te că data viitoare îl atragi sub duş la o partidă de sex pe fugă.

Capricorn

Varietatea nu este importantă pentru acest nativ, care preferă să vă contopiţi într-un mod natural, fără artificii. Ce l-ar plictisi însă pe termen lung este să vadă că nu renunţi la inhibiţii şi eşti reţinută, ca şi cum aţi face sex pentru prima oară.

Vărsător

Pe acest nativ îl plictisesc femeile care face sex doar cu trupul, fără să-i ofere stimulare mental.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite