Multiple conturi Twitter au securitea compromisă. Utilizatorii sunt sfătuiţi să îşi schimbe parolele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Twitter a trimis mesaje utilizatorilor ale căror conturi ar putea fi compromise. Când se loghează, aceştia sunt avertizaţi să îşi schimbe parolele.

Printre conturile are au căzut victime ale atacului se numără şi cele deţinute de site-uri ca Mashable sau TechCrunch. De pe acesta din urmă au fost ulterior postate mesaje prin care sunt promise câştiguri materiale în urma accesării unui link. „Am rezolvat problema, dar vă rugăm să cu accesaţi «click-ul de 250 de dolari»", au scris cei de la TechCrunch după ce au reuşit să îşi recupereze contul.

Din acest motiv, Twitter solicită utilizatorilor informaţii suplimentare, în cazul în care există suspiciuni că ar avea conturile compromise, fie numărul de telefon sau adresa de e-mail asociată.

Înfiinţat în 2006 de către Jack Dorsey, Biz Stone şi Evan Williams, serviciul de socializare şi micro-bloguri permite postarea de mesaje de maxim 140 de caractere. Peste 500 de milioane de persoane folosesc Twitter, cu 300.000 de utilizatori noi înregistraţi zilnic.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite