Află cum un bărbat a devenit femeie fără să vrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 William, care nu a avut vreodată înclinații homosexuale, spune că acum se simte ca o femeie și este atras de bărbați
William, care nu a avut vreodată înclinații homosexuale, spune că acum se simte ca o femeie și este atras de bărbați

Viața unui bărbat care a urmat un tratament pentru regenerarea părului s-a transformat în mod dramatic: i-au crescut sâni, iar șoldurile i s-au lățit, căpătând o formă feminină.

Americanul William McKee a luat timp de nouă luni un medicament pentru stoparea căderii părului. Pastilele au avut însă un efect secundar radical: l-au transformat pe William în femeie. „Bustul meu ferm, lucrat la sala de sport, a început să devină moale, iar la un moment dat au început să-mi crească sânii", a spus McKee. Inginerul de 38 de ani mai spune că „umerii mi-au căzut și s-au așezat într-o poziție feminină, iar șoldurile s-au lățit și au căpătat forma celor pe care le au femeile".

A divorțat
Toate aceste transformări i-au afectat atât viața personală, cât și profesională. Bărbatul s-a separat de soția sa,  cu care a fost căsătorit zece ani, și a fost nevoit să-și schimbe de nenumărate ori locul de muncă, din cauză că colegii râdeau de el. În momentul de față, a decis să se impace cu schimările care s-au produs și să trăiască ca femeie: poartă perucă blondă, se machiază și se îmbracă în rochii. Mai mult, plănuiește să recurgă anul acesta la o operație de mărire a sânilor și, în viitorul apropiat, la o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului.

Au fost observate și alte reacții adverse
Medicamentul Propecia inhibă conversia testosteronului, rezultând o creștere a estrogenului. Milioane de oameni au utilizat acest tratament încă din 1990, iar el a fost asociat cu apariția problemelor sexuale, cum ar fi impotența, scăderea libidoului. Din acest motiv, bărbați din 27 de state ale SUA au intentat procese firmei care produce medicamentul. Un purtător de cuvânt al firmei Merck a spus că: „Nu a fost stabilită o legatură de cauzalitate între Propecia și problemele sexuale".

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite