Telefonul Facebook va fi lansat anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Facebook și HTC ar putea lansa primul model „Facebook Phone" la mijlocul anului viitor, potrivit site-ului techradar.com.

Telefonul a fost deja realizat de taiwanezii de la HTC, anunță site-urile de specialitate. „Facebook Phone" este cunoscut ca HTC Opera UL. Specialiștii estimează că smartphone-ul va avea un touchscreen cu rezoluția de 1280 x 720 pixeli, un procesor dual-core cu frecvența de 1,4 GHz și un procesor grafic Adreno 305. De asemenea, cel mai probabil, va avea instalat sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean.

Experienţă socială cât mai completă

Facebook și-a mai manifestat încă din trecut interesul pentru segmentul mobil. „Considerăm că fiecare dispozitiv mobil este mai bun dacă este orientat către socializare. Lucrăm cu toţi cei implicaţi în industria mobilă: operatori, producători de hardware şi dezvoltatori de software pentru a oferi utilizatorilor din întreaga lume o experienţă socială cât mai completă", au spus oficialii Facebook. În ceea ce privește HTC, producătorul taiwanez este cel care a lansat ChaCha, primul telefon cu buton hardware dedicat accesării reţelei de socializare Facebook

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite