VIDEO Un taximetrist londonez şi-a transformat maşina în hotel pentru turiştii veniţi la Jocurile Olimpice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina transformată în cameră de hotel este dotată cu pătură, pilotă şi perne
Maşina transformată în cameră de hotel este dotată cu pătură, pilotă şi perne

Şoferul de taxi David Weekes din Londra a găsit o metodă ingenioasă de a-şi suplimenta veniturile: el şi-a transformat maşina într-un hotel pe roţi.

Camera de hotel improvizată în taxiul londonez ar trebui să se bucure de succes în rândul turiştilor în condiţiile în care locurile de cazare sunt aproape inexistente acum în oraş, iar puţinele care au mai rămas sunt foarte costisitoare.

Preţul pe care David Weekes îl percepe pentru o noapte de cazare în taxi este de 75 dolari, potrivit unui reportaj realizat de CNN. Taximetristul parchează hotelul pe roţi în faţa casei sale, pentru ca oaspeţii să poată apela la toaleta din casa acestuia. „Camera" este dotată cu pătură, pilotă şi perne.

Bărbatul a spus că s-a gândit la această „afacere" atunci când a văzut că numărul de turişti veniţi în Londra pentru Jocurile Olimpice este foarte mare şi că plătesc foarte mult pe cazare, iar maşina lui stă degeaba noaptea. Un alt motiv ce l-a determinat să pună în aplicare ideea sa a fost că, paradoxal, veniturile taximetriştilor s-au diminuat odată cu începerea Jocurilor Olimpice, pentru că oraşul este foarte aglomerat şi călătoriile au devenit foarte costisitoare.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite