4 semne sigure că eşti minţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitul tău se uită prea fix în ochii tăi atunci când îl întrebi de pata de ruj de pe cămaşă? Colegul de birou cel agitat se mişcă deodată ciudat de puţin când îl întrebi ce s-a întâmplat cu sucul tău din frigider? Acestea sunt doar două semnale care ar trebui să vă spună că interlocutorul vă minte, arată un studiu citat de presa britanică.

Pe lângă privitul în gol sau un comportament inconstant, alte două semne care îi dau de gol pe mincinoşi sunt zâmbetul sau lipsa lui. Astfel, atunci când cineva îşi acoperă gura în timp ce vorbeşte sau tuşeşte neobişnuit de mult pentru o persoană sănătoasă, acestea ar putea fi metode de a acoperi mai mult decât un zâmbet.

Un zâmbet sincer schimbă complet fizionomia feţei unei persoane. Ochii i se luminează, iar obrajii şi sprâncenle li se ridică odată cu colţurile gurii. Pe de altă parte, un zâmbet fals apare într-o clipită şi dispare la fel de repede", a explicat Marc Halem, expert în comunicarea non-verbală, citat de „Daily Mail".

Acesta mai spune că orice schimbare în comportamentul obişnuit al unei persoane ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru cei care se îndoiesc de sinceritatea interlocutorului.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite