VIDEO Chitaristul fără mâini are toate șansele să câștige ”Românii au talent”. Deja i-a înnebunit pe americani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Dennehy (captură YouTube)
George Dennehy (captură YouTube)

Un chitarist american de origine română a uimit o lume întreagă după ce a interpretat impecabil o piesă a trupei Goo Goo Dolls, și asta pentru că, din păcate, s-a născut fără mâini. Tânărul va reveni în țară după 17 ani, pentru a-și întâlni părinții.

Asemeni prestațiilor sale incredibile, și povestea de viață a lui George a făcut înconjurul lumii și a impresionat sute de mii de oameni.Mike și Sharon Dennehy l-au adoptat când avea doar un an. Până atunci băiatul trăise într-un orfelinat din România, unde fusese abandonat de părinții săi.

După ce clipul în care George cântă la chitară doar cu ajutorul degetelor de la picioare a devenit viral, o echipă de filmare românească a plecat peste Ocean ca să-l cunoască și să-i afle povestea.

De aici a pornit și invitația căreia George îi va da curs în următoare perioadă: echipa de filmare i-a propus băiatului să vină în România, ca să-și întâlnească pentru prima oară părinții și frații naturali.

"O echipă TV din România va veni aici, în Statele Unite, pentru a mă filma pentru show-ul lor, apoi am să merg eu în România, pentru a participa la emisiune. Ce e și mai frumos e că voi putea să îmi văd familia după ce timp de 17 ani am fost departe de ea", a povestit George presei în urmă cu câteva săptămâni.

Talentul lui George i-a impresionat pe cei de la Goo Goo Dolls, așa că aceștia l-au chemat pe băiat să cânte împreună cu ei.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite