O lege revoltătoare: egiptenii au voie să facă dragoste cu nevestele moarte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dat uitării, cadavrul unui bărbat din Franţa a fost descoperit la 15 ani de la moartea acestuia
Dat uitării, cadavrul unui bărbat din Franţa a fost descoperit la 15 ani de la moartea acestuia

Un proiect de lege naște controverse în Egipt. Potrivit acestuia, egiptenii vor putea să aibă parte de o ultimă partidă de sex cu soțiile moarte, atât timp cât relațiile au loc la mai puțin de șase ore de la deces. Proiectul legislativ numește actul sexual cu persoana moartă „sex de rămas bun".

Noile norme fac parte dintr-un pachet legislativ introdus de parlamentul unde islamiștii sunt majoritari. De asemenea, pachetul prevede ca limita minimă de vârstă la care este permisă căsătoria este 14 ani.

Subiectul referitor la sexul cu soția care tocmai a decedat a fost ridicat pentru prima oară în mai 2011 când clericul marocan Zamzami Abdul Bari a declarat că o căsătorie rămâne validă și după ce unul dintre parteneri a decedat. De asemenea, potrivit alarabiya.net, el a mai declarat că femeile au dreptul să facă dragoste cu soții lor morți.

Consiliul Național al Femeilor din Egipt a demarat o campanie împotriva acestor modificăi legislative spunând că acestea „marginalizează și subminează statutul femeilor, iar acest lucru, la rândul său, va afecta negativ dezvoltarea țării“, relatează publicația britanică „The Daily Mail“.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite