Cea mai mare oră de sport se ține la București

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Cea mai mare mare oră de sport“, ediția 2011
„Cea mai mare mare oră de sport“, ediția 2011

Mâine, în Parcul Copiilor din Capitală, bucureștenii de toate vârstele sunt invitați la cea mai mare oră de sport, încapând cu ora 9.00.Distracția va ține până seara, la ora 21.00.

Evenimentul se află la a doua ediție. "La prima ediţie ne-au trecut pragul peste 10.000 de persoane, iar anul acesta ne aşteptăm la cel puţin tot atâţia entuziaşti de toate vârstele, pentru că pentru a face mişcare nu există scuza că eşti prea tânăr sau bătrân. Îmi doresc ca la sfârşitul celor 12 ore dedicate sportului, să demonstrăm încă o dată că mişcarea este pentru toată lumea, nu numai pentru cei care practică sportul cu religiozitate. De aceea clasele au fost concepute pentru toate vârstele, iar varietatea acestora este suficient de mare încât să mulţumească pe toată lumea," a spus Cosmin Băleanu, comentator Dolce Sport şi promotor al campaniei de mişcare pentru sănătate.

La "Cea mai mare oră de sport" vor avea loc demonstraţii de aerobic, zumba, pilates, fitness, spinning, kickbox, tae-bo, kangoo jumps la care oricine poate participa gratuit.

În Parcul Lumea Copiilor vor fi prezenţi instructori renumiţi (vezi agenda) alături de care participanţii pot învăţa mişcări de bază, dar vor exista şi concursuri cu premii, o tombolă şi puncte de nutriţie care vor asigura o porţie consistentă de sănătate.

„Mişcarea face bine" este o campanie pro-sănătate prin sport şi dietă corectă, demarată de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, în anul 2011. „Campania a fost lansată din dorinţa de a invita telespectatorii postului TV de sport să facă mişcare, nu doar cu telecomanda, urmărind sportul la televizor," explică Cosmin Băleanu.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite