VIDEO Cei mai scunzi oameni din lume măsoară împreună 1,2 metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chandra Bahadur Dangi măsoară 54,6 cm, iar Jyoti Amge - 62,8 cm
Chandra Bahadur Dangi măsoară 54,6 cm, iar Jyoti Amge - 62,8 cm

Cea mai mică femeie și cel mai mic bărbat din lume s-au întâlnit pentru prima dată la o sedință foto pentru a promova lansarea versiunii Guiness World Records 2013.

În premieră, reprezentanții Guinness World Records au reușit să aducă față în față cea mai mică femeie și cel mai mic bărbat de pe mapamond. „A fost un moment extraordinar. Ambii sunt persoane incredibile. Toată lumea și-a dat seama că asistăm la ceva special", au declarat organizatorii evenimentului.

Mândru de „performanțele" sale
Cel mai mic bărbat din lume, cu o înălțime de 54,6 cm, se numește Chandra Bahadur Dangi, are 72 de ani și este originar dintr-un sat din Nepal. El a spus că este „foarte fericit că sunt recunoscut de Guinness World Records și că numele meu va fi scris într-o carte. Acesta este un lucru mare pentru familia mea, satul meu și țara mea".

Îi place să călătorească
Cea mai mică femeie din lume, Jyoti Amge, are 18 ani și este din India. Suferă de nanism, motiv pentru care are o înălțime de 62,8 cm. Tânăra spune că hainele și chiar și tacâmurile sunt adaptate special pentru dimensiunile sale. Ea își dorește să devină o actriță cunoscută. Tânăra spune că „de când am fost recunoscută de Guinness World Records, am vizitat multe țări. Îmi place foarte mult să călătoresc. Am ajuns în Japonia și unele țări din Europa, acum sunt bucuroasă să vizitez Marea Britanie" (n.r. - la lansarea oficială a ediției 2013 a Guinness World Records, care va fi disponibilă pe piață din întreaga lume începând cu 13 septembrie).

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite