Cea mai nehotărâtă persoană din lume: şi-a schimbat sexul de trei ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adeleh Deane
Adeleh Deane

Adeleh Deane pare o femeie obişnuită, poate cu o ţinută uşor ţipătoare. A fost crescută ca băiat şi şi-a schimbat sexul de trei ori în încercarea de a-şi stabili identitatea sexuală.

De la vârsta de trei ani a simţit că este de fapt fată, aşa că adolescenţa a reprezentat pentru ea o perioadă extrem de dificilă. Deşi toată lumea o trimitea să se joace cu băieţii, ea susţine că ştia că este de fapt fată. Atunci a decis să-şi trăiască viaţa ca şi cum ar fi fost mereu de genul opus. „Toată lumea îmi spunea că sunt băiat şi că trebuie să mă joc cu jucării de băieţi, dar eu ştiam că sunt fată. Oamenii îmi spuneau că sunt gay şi mă tachinau", îşi aminteşte Adeleh.

Totuşi, după ce a împlinit 20 de ani, a ales să trăiască sub numele de Adam, ca bărbat. După ce ani de-a rândul a crezut că suferă de TIS, la 28 de ani a aflat că de fapt s-a născut hermafrodită şi că de fapt avea caracteristicile fizice ale ambelor sexe. „Totul a început să se lege ca şi cum s-a aprins un bec. Acum, când se nasc bebeluşii, se fac investigaţii complete, însă eu m-am născut în anii 1970, iar cazul meu a fost muşamalizat", a adăugat tânăra.

Acum, Adeleh trăieşte ca o tânără obişnuită, după ce a suferit mai multe operaţii chirugicale în Thailanda, unde şi-a pus implanturi mamare şi şi-a modificat nasul. Mai mult, ea şi-a pus implanturi pentru a-şi mări posteriorul, operaţie în urma căreia a rămas cu o boală cronică, pe care speră să şi-o vindece.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite