Și-a mutilat copilul și a dat vina pe câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Testele efectuate după arestare au arătat că Katherine Nadal luase cocaină, metadonă și Xanax
Testele efectuate după arestare au arătat că Katherine Nadal luase cocaină, metadonă și Xanax

Un băiețel din Houston, în vârstă acum de 5 ani, a fost castrat de mama sa când avea doar cinci săptămâni, motiv pentru care femeia a fost condamnată la 99 de ani de închisoare.

Aflată sub influența drogurilor, Katherine Nadal, mama lui Holden Gothia, l-a castrat pe acesta și a susținut că organele genitale ale fiului său au fost smulse de câinele familiei. În timpul mutilării, băiatul a pierdut aproape jumătate din sângele pe care îl avea în corp, iar unele părți ale corpului nu au fost niciodată găsite. „Are multe cicatrice, arată de parcă ar fi suferit arsuri grave în zona genitală", a explicat mătușa băiatului, care îi este și tutore legal.

A trecut prin nenumărate operații
Doctorii spun că Holden se comportă în prezent ca un copil normal de 5 ani: joacă fotbal, cântă și aleargă împreună cu frații lui mai mari, deși a trecut prin nenumărate operații și ani de terapie. El nu își dă seama încă de urmările gestului inuman la care l-a supus propria mamă și crede că organele genitale sunt un lucru pe care îl primești mai târziu în viață. „Și are dreptate, le va primi. Partea fizică poate fi reparată, însă cea emoțională mă îngrijorează", a declarat mătușa băiatului.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite