Mireasă în serie: s-a măritat de 15 ori şi a fugit cu banii soţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia l-a părăsit pe fotbalistul Prasanna, unul dintre soţi, la numai două săptămâni de la nuntă
Femeia l-a părăsit pe fotbalistul Prasanna, unul dintre soţi, la numai două săptămâni de la nuntă

O femeie din India este căutată de poliţie după ce mai mulţi bărbaţi au făcut plângere la poliţie că au fost părăsiţi şi jefuiţi de aceasta.

Shahanaz, mireasa fugară despre care se crede că ar avea 33 de ani , s-a căsătorit pentru prima dată în urmă cu aproximativ 11 ani cu un bărbat pe nume Siddique, potrivit cotidianului Indian Express. Cei doi au avut un copil. În următorii ani, s-a căsătorit cu mai mulţi bărbaţi. Doar 7 din cei 15 bărbaţi care au recunoscut că Shahanaz le-a fost soţie au depus o plângere oficială. Autorităţile cred însă că numărul bărbaţilor păcăliţi este mai mare de atât, dar le este ruşine să facă declaraţii.

Primul care a depus plângere a fost un bărbat de 24 de ani, Manikandan, care lucrează într-un showroom auto. Femeia i-ar fi spus că a rămas orfană de la o vârstă mică, că este avocat şi că se pregăteşte pentru a intra în serviciul guvernamental indian. Sub acest pretext a plecat de acasă la două luni după ce s-au căsătorit, iar bărbatul a vândut mai multe bijuterii pentru a-i da bani la ea. Femeia a dispărut după două săptămâni.

Fotbalistul Prasanna, un alt bărbat care a făcut plângere la poliţie, a spus că soţia lui, aceeaşi Shahanaz, a folosit un scenariu similar drept scuză. El nu i-a dat însă bani de bunăvoie, ci a fost jefuit.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite